Dikke Maatjes
logo.png

Change language

Click to get to our English site...

Social Bookmark

Facebook MySpace Twitter Google Bookmarks RSS Feed 

Wie is online

We hebben 106 gasten online

Bezoekers

mod_vvisit_counterVandaag10
mod_vvisit_counterGisteren120
mod_vvisit_counterDeze week1285
mod_vvisit_counterDeze maand4707
mod_vvisit_counterTotaal1648840
Hairy Hunx!
Geschreven door Marco & Gerrit   

26

jan

2009

Hairy Hunx!

Toevallig vorige week even geneusd op de site van www.gaysupplies.nl en hier in de uitverkoop, de DVD “Hairy Hunx” ontdekt! Deze film is uitgegeven door Alphamale Media.com, welke volgens de info in Amsterdam zit. Ik was toch wel benieuwd, zeker omdat de meeste van alle adult movies, uit Amerika komen! Eerst even op de site van www.alphamalemedia.com gekeken, om wat meer te weten te komen, van de mannelijke bear modellen die in hun films spelen. Geinige ontdekking was, dat het merendeel van de stoere kerels, eerder bij filmstudio’s, zoals Colt, Raging Stallion Studios, en Titan Men heeft “gewerkt”! Dat wekte zoveel vertrouwen, dat ik snel de film aanklikte, en binnen een week zat hij ’s-Avonds in de dvd-speler voor een snelle review!

Moet zeggen dat de film niet tegenviel. Alle mannen die erin zaten, kregen van mij en Gerrit, volledige goedkeuring! “Hairy Hunx” is gefilmd in de Londense Leather Club, “The Hoist” (www.thehoist.co.uk) wat het geheel een lekker broeierige sfeer geeft. (Je ruikt nog net geen oude poppers en bier…) Tot mijn verassing zag ik ook nog een bekende Latino Daddybear, die ook in Centurion Muscle 5 zijn kunstjes deed. Daar gromde hij ook al continu, en dat doet hij in “Hairy Hunx” weer! Hmmmmmm! (zoek op Google maar op: Rocky Torrez”). Als Alphamale zo door gaat als Europese filmstudio, denk ik nog wel dat zij in de toekomst kunnen gaan groeien! “Hairy Hunx” was wat aan de korte kant (88 minuten!). Met al dat lekkers mag het wel wat langer duren, eer je “klaar” bent, toch?

PS: ik ben benieuwd wat jullie van de stukjes vinden! Laat ons dat weten op: Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Zal mijn best doen, om alles te beantwoorden!

Groetjes, en tot de volgende keer,
Big Hugs, Marco & Gerrit

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

bearWWW Guide

Advertenties

Steun onze partners:
Big Mens Fashion
Heren mode tot wel 6XL
Boekhandel Vrolijk
Jouw boekhandel pal in het oude hart van Amsterdam.
Melvinsi Fashion
Grote maten herenkleding
Dutchbear
Dutchbear's Galleries
Mister Big
Heren mode van 2XL - 10XL. Een maatje meer, voor een prijsje minder!
Plusman.nl
Dé specialist in grote maten herenkleding, tot wel 8XL.

Spetter...!

chubspet79.jpg