Dikke Maatjes
logo.png

Change language

Click to get to our English site...

Social Bookmark

Facebook MySpace Twitter Google Bookmarks RSS Feed 

Wie is online

We hebben 24 gasten online

Bezoekers

mod_vvisit_counterVandaag139
mod_vvisit_counterGisteren253
mod_vvisit_counterDeze week1373
mod_vvisit_counterDeze maand4304
mod_vvisit_counterTotaal1639606
Popmusical Coming Out
Geschreven door Hendrik   

08

nov

2009

comingout-logoCOMING OUT nieuwe indrukwekkende popmusical van Nationaal Jeugd Musical Theater In navolging van wereldwijde hitfilms als o.a. Beautiful Thing, Summerstorm en Whole New Thing presenteert het Nationaal Jeugd Musical Theater dit seizoen de spraakmakende en baanbrekende jongerenvoorstelling COMING OUT, waarin thema’s als homoseksualiteit, individualiteit en cultuurverschillen elkaar raken én beraken. Een voorstelling die regelrecht aandacht vraagt van. en krijgt bij jongeren, maar ook discussie rondom deze thematiek op gang zal brengen. Kortom, een voorstelling die spreekt. COMING OUT is komend seizoen op diverse locaties in Nederland te zien.

De musical COMING OUT bewijst te meer dat liefde, jong noch oud, ras, cultuur of geaardheid, uiteindelijk altijd overwint én verbindt. Dat is niet alleen een droom, maar tegelijkertijd ook een boodschap. Maar wat, wanneer jouw grote liefde tegen alles in gaat wat jij van jongs af aan hebt geleerd en er meer moed vereist is om te zijn wie je bent...? COMING OUT is een nieuwe popmusical voor en door jongeren waarbij de thema's homoseksualiteit, individualiteit en verschillen van culturen elkaar raken.

PREMIERE DONDERDAG 19 NOVEMBER 2009 ZAANTHEATER, Nicolaasstraat 3, Zaandam Kaarten zijn te bestellen via www.njmt.nl
Stichting Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT) is een ideële organisatie die zich, zonder winstoogmerk, richt op het ontwikkelen en produceren van musicals voor en door kinderen. De familievoorstellingen van het NJMT zijn te zien in de bekende theaters in het hele land. Het NJMT neemt in de theaterwereld een bijzondere plaats in. De eigen opleiding is de kweekvijver voor jong theater- en musicaltalent. Binnen deze opleiding worden kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar opgeleid in zang, dans en drama en doen tegelijkertijd podiumervaring op in de professioneel opgezette musicalproducties.

Het NJMT streeft er naar laagdrempelige en aantrekkelijke producties voor jong en oud neer te zetten. De ervaring leert dat veel kinderen en jongeren door het zien van onze producties gestimuleerd worden hun creatieve kwaliteiten te ontwikkelen.

Tekst: Nikolai Slisser, Muziek: Marieke van Diepen, Producent: Nationaal JeugdMusical Theater (NJMT)
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

bearWWW Guide

Advertenties

Steun onze partners:
Big Mens Fashion
Heren mode tot wel 6XL
Boekhandel Vrolijk
Jouw boekhandel pal in het oude hart van Amsterdam.
Mister Big
Heren mode van 2XL - 10XL. Een maatje meer, voor een prijsje minder!
Plusman.nl
Dé specialist in grote maten herenkleding, tot wel 8XL.
Dutchbear
Dutchbear's Galleries
Melvinsi Fashion
Grote maten herenkleding

Spetter...!

Image00471.jpg