Dikke Maatjes
logo.png

Change language

Click to get to our English site...

Social Bookmark

Facebook MySpace Twitter Google Bookmarks RSS Feed 

Wie is online

We hebben 30 gasten online

Bezoekers

mod_vvisit_counterVandaag140
mod_vvisit_counterGisteren253
mod_vvisit_counterDeze week1374
mod_vvisit_counterDeze maand4305
mod_vvisit_counterTotaal1639607
Holland BiCon “Coming out, Coming in”
Geschreven door Beblo   

12

sep

2011

De Holland BiCon komt er weer aan. Dit jaarlijks evenement van het Landelijk Netwerk Biseksualiteit (LNBi) is voor iedere bi, of z/hij nu vrouw, man, trans-, pan- of aseksueel, queer of nog wat anders is.  En ook elke bi-vriendelijke hetero en homo wordt op vrijdag 14 en zaterdag 15 oktober met open armen onthaald.

Het thema van de Holland BiCon is “Coming out, coming in”. Hiervoor is gekozen omdat alle onderzoeken uitwijzen dat biseksuelen nog steeds heel onzichtbaar zijn en weinig als bi uit de kast komen. Voorzitter Luc Houtkamp: “Neem Claudia de Breij die in de Volkskrant zegt dat ze zich toch niet zomaar bi wil noemen. En zolang bi’s voor het overgrote deel kiezen voor een homo- of een hetero-identiteit verandert er weinig. Op het werk, in de familie, op tv en op straat is het belangrijk dat er bi’s zijn die zich presenteren”. Het LNBi is daarom een onderzoek gestart naar coming out van bi’s, hetero’s en homo’s op www.hoebibenjij.nl. Tijdens de Holland BiCon worden deze resultaten gepresenteerd, die ook input zijn voor de forumdiscussie.

Op de Holland BiCon kan iedere bi, in of uit de kast, gewoon zichzelf zijn, tijdens het feest en tijdens de workshops. Thema’s als relaties en werk, coming out en newbi’s komen hier aan bod. Maar ook is er veel ruimte voor verhalen, kennismaking, ontspanning, discussie en (ver)kleden tijdens de PIMP-workshop.

De Holland BiCon begint op vrijdagavond en gaat met een spetterend feest door tot zondagochtend vroeg. De plek waar alles gebeurt is Basta, Scheveningseveer 7 in Den Haag.

Voor alle info, inschrijving en het actuele programma: www.hollandbicon.nl.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

bearWWW Guide

Advertenties

Steun onze partners:
Melvinsi Fashion
Grote maten herenkleding
Boekhandel Vrolijk
Jouw boekhandel pal in het oude hart van Amsterdam.
Plusman.nl
Dé specialist in grote maten herenkleding, tot wel 8XL.
Big Mens Fashion
Heren mode tot wel 6XL
Mister Big
Heren mode van 2XL - 10XL. Een maatje meer, voor een prijsje minder!
Dutchbear
Dutchbear's Galleries

Spetter...!

Image00477.jpg